Uddeling af julekurve

Traditionelt er december tiden, hvor en række humanitære organisationer tilbyder ekstra hjælp til de, som måtte have behov herfor. Således også her i Kerteminde, hvor organisationer som f.eks. Mødrehjælpens og Red Barnets lokale afdelinger samt den lokale Lions Club hvert år uddeler de såkaldte julepakker.
Desværre er der fortsat nogen, som af forskellige årsager har svært ved at fejre en jul som mange andre.
De ovennævnte organisationer er derfor går sammen om at tilbyde  familier og enlige, som har brug for, at nogen tilbyder dem lidt ekstra hjælp, en julekurv til at forsøde juletiden med.

Ansøgningsfristen vil blive annonceret på denne hjemmeside under nyheder typisk medio november, og ansøgningsskema downloades under "Ansøgnings skemaer"

r.